Samsung Galaxy S3
SMARTPHONE: Samsung Galaxy S 3
Seneste nyt ! - Samsung Galaxy S3 afsløret 3. Maj 2012 i London
D. 3 maj blev sløret løftet for den nye Samsung Galaxy S3 smartphone som lander til salg i de europæiske butikker i slutningen af maj. Af nye smarte funktioner kan nævnes at Galaxy S III er udstyret med ansigtsgenkendele og den er endda så avanceret at den også kan registrere brugerens øjenbevægelser, hvilket betyder at så længe man ser på skærmen så aktiveres den automatiske pauseskærm ikke og læser man eksempelvis en længere artikel kan man være sikker på at man kan gøre læse den færdig uden unødvendige afbrydelser. En anden smart feature er desuden at telefonen kan kan genkende brugerens fysiske bevægelser hvilket i praksis blandt andet betyder at du kan slå en kontaktperson op i telefonbogen på telefonen for derefter blot at løfte mobilen op til øret hvorefter den simpelthen bare ringe op uden du skal trykke på nogen knap. Smart ik´?
stacks_image_0092F978-AE02-446D-A259-BA481AB74218
Samsung Galaxy S3 pris:
Endnu er ingen priser frigivet, men vores forsigtige gæt ligger på at den billigste 16 GB model vil ligge på lige under 5.000 kr. uden abonnement.
På hardwaresiden så talte de fleste rygter sandt, nemlig at Galaxy S 3 er udstyret med en super hurtigt Quadcore processor der bla. muliggøre krævende multitasking (kørsel af flere programmer og funktioner på samme tid). Den er også som rygterne sagde udstyret med noget af det bedste der fåes indenfor skærmteknologi til smartphones, nemlig en HD Super Amoled skærm på hele 4,8" WAUV ! På bagsiden af telefonen sidder et 8 MP Kamera og på forsiden et 1,9 MP kamera der bla. gør at dine videosamtaler vil kunne ske i HD kvalitet.
Et rygte der ikke helt holdt var det der sagde at Samsung nu ville afprøve et kabinet i Metal og den holdt altså ikke. Galaxy S3 minder i materialevalg meget om forgængeren
Galaxy S2

Her til højre kan du se en af de første hands-on test af Samsung Galaxy S3 >
Bekræftede specifikationer: 4,8" Super Amoled capacitive touch - Gorilla Glass - Android 4.0.4. (Ice Cream Sandwich) - Quadcore ARM Cortex processor (Exynos 4212 chipset) - 1 GB Ram - 16/32 eller 64 GB harddisk m. MicroSD kort udviddelsesmulighed - FM radio - TV-out - Wifi hotspot - A-GPS - NFC - 8 MP kamera med Full HD videooptagelse - 1,9 MP frontvendt kamera til videochat - Micro sim-kort - 133 gr. Læs mere om Galaxy S3 på Samsungs hjemmeside
OBS ! Nedenstående er rygterne fra før telefonen blev offentliggjort d.3 Maj 2012
Specifikationer (ubekræftede spekulationer) : 4,6" SUPER Amoled Plus HD skærm - Android Icecream Sandwich styresystem - Quad-core 1,5 GHZ processor - LTE & NFC understøttelse - 16 GB harddisk - 12 MP Kamera - 1 MP kamera på forside - Vægt ca. 150 gr - Micro SIM - Læs mere på Producentens website
Mere om Galaxy S3
Rygterne om samsung Galaxy S 3 har været mange og det er stadig uvist hvor meget vi kan forvente os af den kommende afløser til smartphone verdenssuccessen Galaxy S 2. En ting er helt sikkert og det er at når S3 telefoen lanceres, så vil det være et af årets aller største releases på markedet for mobilenheder. Lanceringen vil være en nyhed der vil gå verden over, og som vil have rigtigt mange teknikinteresseredes interesse, for hvad kan være det næste som verdens måske største elektronikproducent har fundet på. Der hersker nok ingen tvivl om at den nye Galaxy telefon vil bygge videre på tanken om integration med Samsungs markedsledende tv-lineup, og dermed formentlig også være den mest fancy tv-remote på markedet med fuld styring af luksus tv i Samsungs 7000- og 8000 serie. Bla. den nye Samsung topmodel, Smart-Tv´et UE46ES8005 forventes det at Galaxy S3 smartphonen vil have fuld kontrol over.
Designmæssigt er det selvfølgelig også et spørgsmål om, om Samsung vil fortsætte med at producere kabinetter i plast eller man vil gå mere over til Glas og metal eks. som i Iphone telefonerne fra Apple eller de seneste modeller fra Nokia i Lumia serien, eks. Lumia 800 og 900, som har fået mange anmelderroser specielt for designet.
Samsung Galaxy S 3 - Testvideo
Nedenstående video indeholder et af de bud på "designet" i den nye Galaxy S3 som der har floreret så mange af op til releasen. Om det er et seriøst bud der rammer forholdsvis plet ifht. det endelige design kan vi ikke sige men vurdér selv, om ikke det kunne være sådan telefonen kommer til at se ud. Når Galaxy S3 endeligt frigives til salg i Danmark, vil vi lade denne video som underholdning, o sammenligningsgrundlag for rygter og fakta. God fornøjelse..
Har du købt telefonen, overvejer du at købe den eller hvad synes du om Samsung Galaxy S3 ?
Giv gerne din mening til kende her..